Verbinding

De laatste tijd ontstaat er bij mij steeds meer de behoefte om een kort verhaal (met foto!) te gaan schrijven en dit ook te delen.

Wat voor mij spannend is want ik heb dyslexie, woordblindheid. En juist in dit woord, BLINDHEID, zit hetgeen wat mij raakt. Er is een blinde vlek op het schrijven, want:

  • Dat kan ik niet, ik maak rare zinnen
  • Dat kost mij teveel moeite
  • Dat leest niemand
  • En... stel je voor dat ik een fout maak

Twee weken geleden heb ik het boek: ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ van Heamin Sunim gekocht. Er staan korte spreuken in met grote waarden. Tijdens het lezen is er een spreuk blijven hangen:

“Geef niet op als je kritiek krijgt. Leer het naast je neer te leggen als mensen niet begrijpen wat je te zeggen hebt. Als je kritiek krijgt, betekent dat dat je de aandacht van mensen hebt. Houdt moed en ga verder op het pad dat je bent ingeslagen”.

Verbinding

Het pad dat ik ben ingeslagen?

Welk pad...

Ik heb het altijd mooi gevonden om tijdens een consult naar de verbinding tussen mens en dier te kijken. Wat gebeurt er nu precies?

En wat is een verbinding? Hoe voel je dat er een verbinding is?
Ik heb inmiddels de verbinding met de aarde gevonden door het aardse leven op de boerderij. Met dank aan alle hectiek buiten de boerderij! De rust en het met twee voeten in de klei staan geven mij een gevoel van herkenning. Dit heb ik altijd gezocht en nu eindelijk gevonden.

Ik heb de verbinding met mijzelf weer gevonden. De aandacht voor de natuur en de dieren. Leven vanuit je hart. Het kost mij geen moeite en het past precies! De komende periode ga ik gebruiken om “de verbinding” verder neer te zetten in mijn praktijk. Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw verbinding met jouw hond, kat of paard? Houdt mijn pagina de komende periode in de gaten.

Mocht je na het lezen van dit stukje de behoefte hebben om contact met mij op te nemen kan dit via natuurlijkevenwichtbijdieren@hotmail.com.